Totaalonderhoud

Duurzame instandhouding van vastgoed. Dat is niet alleen het streven, het is altijd ons uitgangspunt. Wij stellen de inspanning aan uw vastgoed af op de levensduur van uw object en nemen indien nodig de volledige zorg uit handen, zowel voor binnen als voor buiten. Daarbij wordt een nauwkeurige afweging gemaakt voor de materiaalkeuze én de inzet van ons vakpersoneel.

Van Groningen Schilders & Totaalonderhoud heeft naast haar eigen bekwame personeel een evenwichtig netwerk van professionele vakmensen die projectmatig ingezet worden. Of het nu gaat om schilder-, timmer-, stukadoors-, loodgieterswerk of bijvoorbeeld electrotechnische werkzaamheden, bij ons houdt u alles onder één dak. Zo weet u dat voor ieder gewenst onderhoud altijd de juiste mensen aan het werk zijn om een perfecte uitvoering te garanderen. Bel of mail ons gerust om te vragen naar de aantrekkelijke tarieven.

Tijdelijk hoge korting op al uw schilderwerk

debtwbetalenwijUw huis of bedrijfspand weer de uitstraling geven die het verdiend is nu tijdelijk wel heel voordelig. Op al het schilderwerk betalen wij namelijk de BTW voor u! Dit betekent dat uw korting op het schilderwerk al gauw oploopt 
tot honderden euro’s of meer. Bel ons dus snel op 06 558 958 32 voor een vrijblijvende prijsopgave inclusief hoge korting* of stuur ons een bericht.

* Deze aanbieding is tijdelijk geldig. Vraag naar de voorwaarden. Download hier de flyer met deze actie.