Schilders

Schilderen is onze passie. Wij zorgen ervoor dat uw huis of bedrijfsgebouw op de juiste wijze de uitstraling krijgt die het verdiend. Niet alleen door fraai schilderwerk af te leveren, maar vooral ook door samen met u vooraf de juiste kleurkeuzes te maken en een verfijnde selectie van materialen te bepalen. Zo komen we samen tot het optimale resultaat. Dat garanderen we.

Buitenschilderwerk dient goed beschermd te zijn. Daarbij is een goede hechting van groot belang. Wij werken dan ook uitsluitend met verfsystemen van een professionele kwaliteit, zoals u dat mag verwachten. Het vertrouwen dat wij hebben in onze dienstverlening bekronen wij met een garantie van twee jaar. Daarnaast kunnen wij u tevens een zeer interessant onderhoudscontract aanbieden. Bel of mail ons gerust.

Tijdelijk hoge korting op al uw schilderwerk

debtwbetalenwijUw huis of bedrijfspand weer de uitstraling geven die het verdiend is nu tijdelijk wel heel voordelig. Op al het schilderwerk betalen wij namelijk de BTW voor u! Dit betekent dat uw korting op het schilderwerk al gauw oploopt 
tot honderden euro’s of meer. Bel ons dus snel op 06 558 958 32 voor een vrijblijvende prijsopgave inclusief hoge korting* of stuur ons een bericht.

* Deze aanbieding is tijdelijk geldig. Vraag naar de voorwaarden. Download hier de flyer met deze actie.